Een nieuw schooljaar, met een nieuwe juf of meester en een nieuwe klas. Best spannend! Net als elk jaar gaat de bibliotheek samen met jou het nieuwe schooljaar in.

postkaart

Zoek je een boek voor een leesopdracht of heb je een taak waarvoor je digitale kranten moet doorzoeken? De bib staat voor je klaar!

• Vind een leuk boek om te lezen voor school of in je vrije tijd met Bieblo (6-14 jaar)

• Ouder dan 18 jaar? Mijn Leestipper geeft je elke maand boekentips die passen bij je leesvoorkeuren

• Duik in het digitale krantenarchief en doorzoek miljoenen artikels uit kranten en tijdschriften

Met je Mijn Bibliotheek-profiel heb je toegang tot al deze handige diensten.

* Ben je een leerkracht in een lagere of middelbare school? Hier vind je alle informatie over onze collecties die interessant zijn voor leerkrachten.