Naar de Bib ... Wat verandert er vanaf 1 september?

De bibliotheek is weer gewoon open op donderdag van 15u00 tot 19u00. Het afhaalmoment valt weg en je kan weer zelf je materialen inleveren aan de automaten.

Afbeelding boekenstapel

Openingsuren

dinsdag      15.00u – 19.00u
woensdag   14.00u – 17.00u
donderdag  15.00u – 19.00u
vrijdag        15.00u – 17.00u
zaterdag      10.00u – 12.00u

De Bib is op donderdag weer gewoon open voor publiek van 15.00u tot 19.00u. Het afhaalmoment valt weg.

Jouw bezoek

• Er is geen aparte in- en uitgang meer. Je komt binnen langs de nieuwe deur aan de zijde Aen den Hoorn.
  • Je kan weer kranten lezen in de leeszaal of de internetcomputers gebruiken. Reserveren is niet nodig.

Inleveren

• Je kan je materialen weer direct zelf inleveren aan de zelfuitleenautomaten. We houden de ingeleverde materialen niet meer in quarantaine. Je uitleenoverzicht is op die manier meteen juist.
  • De inleverbus kan je wel nog gebruiken buiten de openingsuren.

Reserveren en afhalen

Je kan reserveren via Mijn Bibliotheek of aan de balie. Je haalt de reservatie op tijdens de openingsuren en registreert de uitlening aan de zelfuitleenautomaten. Er is geen afzonderlijk afhaalmoment meer.

Algemene veiligheidsmaatregelen

• 1,5m afstand houden
  • verluchting, desinfecteren en handhygiëne
  • mondmaskers zijn niet meer verplicht