DAISY-BOEKEN

Heb je dyslexie of ben je slechtziendheid? Dan is DAISY misschien wel iets voor jou!

DAISY-boeken zijn luisterboeken die in een studio worden voorgelezen en opgenomen. Je kan kiezen hoe je Daisy-boeken beluistert: op een schijfje (Daisy-cd), of via internet (Daisy-online). 

DAISY-CD

DAISY-boeken zijn luisterboeken die in een studio worden voorgelezen en op cd-rom gezet worden. Voordeel is dat je het boek kan gebruiken als een gewoon boek: in één keer uitlezen, bladeren van bladzijde tot bladzijde of naar een volgende hoofdstuk gaan.

Hoe luister je naar DAISY-CD's?

DAISY-online via de Anderslezen-App

DAISY-boeken kan je ook online downloaden en beluisteren via de Anderslezen-App. Je moet hiervoor wel lid zijn van de Luisterpuntbibliotheek. Word gratis lid van de Luisterpuntbibliotheek.

Vind hier meer info over de Anderslezen-App en online boeken lenen.

Ik haat lezen

Op de website van Ik haat lezen vind je als jongere, ouder of begeleider ook meer info over dyslexie en Daisy.

  Het huis van de moskee

  Kader Abdolah

  De wederwaardigheden van de grote familie van een Iraanse tapijthandelaar, die het huis van de moskee bewoont, tegen de achtergrond van de islamitische revolutie in 1979.

  Bekijk in catalogus

  Joe Speedboot : roman

  Tommy Wieringa

  Een gehandicapte jonge schrijver in een afgelegen dorp ontwikkelt zich door de komst van Joe Speedboot tot een vooraanstaand armworstelaar. De lotgevallen van de vrienden worden verteld; de meest absurde scènes volgen elkaar op.

  Bekijk in catalogus

  Harry Potter en de geheime kamer

  J.K. Rowling

  Na een afschuwelijke vakantie mag Harry Potter weer naar de tovenaarsschool. Maar daar hoort hij een mysterieuze stem in de muren. Als snel volgen enkele aanslagen op leerlingen en vindt Harry een bijzonder dagboek. Vanaf ca. 11 jaar.

  Bekijk in catalogus