Boek
Nederlands

De verdwenen prinses

Thea Stilton (auteur), Chiara Balleello (illustrator), Barbara Pellizzari (illustrator)
Prinses Althea van Bloemenbloei is verdwenen. Als er ook nog iets kostbaars uit Bloemenbloei wordt gestolen, dreigt het rijk voor altijd verloren te gaan. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
De verdwenen prinses
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Chiara Balleello Barbara Pellizzari Danilo Barozzi
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto delle fate dei fiori
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2017
320, [64] p. : ill.
ISBN
9789085924098 (hardback)

Besprekingen

De Thea Sisters gaan samen met Will Mystery, directeur van onderszoekscentrum De Zeven Rozen, en prinses Lotus uitzoeken wat er mis is met de verbinding tussen het centrum en de fantasiewerelden van Bloemenbloei, waardoor Bloemenbloei in gevaar is. En prinses Althea is verdwenen. Waarschijnlijk is ze door een ridder ontvoerd naar de Toren van de Negende Tulp, een duister gebied dat bewaakt wordt door heks Vogelbek. Op hun zoektocht moeten ze erg alert zijn, want in Bloemenbloei verandert het landschap steeds. Gelukkig ontmoeten ze tijdens hun tocht verschillende wezens, zoals de Vlinderfeeën en de Groene Aardmannetjes die hen verder helpen. Vijfde deel uit de serie 'De Zeven Rozen'*. Vlot leesbaar fantasieverhaal, waarin veel afwisselende dingen gebeuren en dat tot het einde toe spannend blijft, ondanks dat je kunt voorspellen dat het wel goed zal aflopen. Met veel kleurrijke illustraties. Ruime bladspiegel; wisselende typografie met gekleurde letters die extra nadruk geven. Met dagbo…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties