Boek
Nederlands

Grappenstrijd

Matt Stanton (auteur), Angelique Verheijen (vertaler)
+1
Grappenstrijd
×
Grappenstrijd Grappenstrijd
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Max vindt het nieuwe klasgenootje Pip erg leuk. Maar hij is écht niet verliefd hoor! Met de nieuwe jongen Hugo barst een strijd los: wie is de grootste grappenmaker? De grappenoorlog tijdens het schoolkamp zal het bewijzen. Met veel stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Grappenstrijd
Auteur
Matt Stanton
Vertaler
Angelique Verheijen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Funny Kid prank wars
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2020
246 p. : ill.
Aantekening
Max vindt het nieuwe klasgenootje Pip erg leuk. Maar hij is echt niet verliefd hoor! Met de nieuwe jongen Hugo barst een strijd los: wie is de grootste grappenmaker? De grappenoorlog tijdens het schoolkamp zal het bewijzen
ISBN
9789402704464 (hardback)

Besprekingen

Dit derde deel in de serie 'Max Modderman' dreigt een liefdesverhaal te worden. Max is namelijk geïnteresseerd in het nieuwe meisje Pip. Wanneer hij bij haar aanklopt, gooit haar tweelingbroer Sven een emmer water over Max heen. Dat betekent oorlog, een grappenoorlog! Het schoolkamp bij het Stille Water zal niet zo stil zijn. Niet alleen Max en Sven proberen de beste grap uit te halen, er is een onbekende derde partij in het spel. En... misschien zitten er wel Knokeldraken? De serie over Max Modderman is een bestseller in Australië. De uitstraling en de illustraties zorgen ervoor dat het boek meteen past in het rijtje populaire graphic novels zoals Het leven van een Loser, Niek de Groot en Tom Groot. Met veel stripachtige grappige zwart-witte tekeningen. Vervolg op 'Klas op stelten' en 'Plankenkoorts'*. Voor kinderen vanaf ca. 9 jaar, ook voor moeizame lezers.