Deel 2 van de Kleuren van schoonheid-trilogie

Parijs, 1929. De lichtstad lijkt Sophia geen geluk te brengen. Na een traumatische ervaring heeft ze het gevoel dat ze de liefde nooit meer zal vinden en ze voor altijd eenzaam zal zijn. Is Europa misschien te klein voor een vrouw die groots denkt? Ze besluit de grote oversteek te maken naar Amerika, en daar, in New York, begint haar

Titel
Sophia's wens
Auteur
Corina Bomann
Vertaler
Lilian Caris Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Sophias Träume
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789402317671

Andere formaten:

Over Corina Bomann

Corina Bomann (Parchim, 7 maart 1974) is een Duitse schrijfster van romans.

Levensloop

Bomann bracht in 2001 haar eerste boek uit in Duitsland met de titel Der Schattengeist. In 2014 verscheen haar eerste Nederlandstalige boek onder de naam Het vlindereiland, dit was een vertaling van haar Duitse boek Die Schmetterlingsinsel uit 2012.

In Nederland heeft Bomann haar naamsbekendheid voornamelijk te danken nadat ze doorbrak met haar boeken uit de De vrouwen van de Leeuwenhof-reeks waarvan ze binnen een jaar tijd meer dan 140.000 exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Der Schattengeist (2001)
  • Der Traum des Satyrs (2001)
  • Die Spionin (2008)
  • Verrückt nach Mark (2008)
  • Der Pfad der roten Träume (2009)
  • Sturmsegel (2010)
  • Das Krähenweib (2010)
  • Der…Lees verder op Wikipedia

Suggesties