New York, 1942. Sophia lijkt eindelijk haar geluk te hebben gevonden, maar haar wereld stort opnieuw in als haar man zegt dat hij zich geroepen voelt om zich vrijwillig aan te melden voor het front. De oorlog in Europa die zo ver weg leek voor Sophia, ook al hoorde ze wel verhalen van haar vrienden in Parijs en Berlijn, komt nu akelig dichtbij.

Ze besluit zich op haar werk te storten en k

Titel
Sophia's triomf
Auteur
Corina Bomann
Vertaler
Lilian Caris Iris Van der Blom
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Oorspr. titel
Sophias Triumph
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, copyright 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789402317688

Andere formaten:

Over Corina Bomann

Corina Bomann (Parchim, 7 maart 1974) is een Duitse schrijfster van romans.

Levensloop

Bomann bracht in 2001 haar eerste boek uit in Duitsland met de titel Der Schattengeist. In 2014 verscheen haar eerste Nederlandstalige boek onder de naam Het vlindereiland, dit was een vertaling van haar Duitse boek Die Schmetterlingsinsel uit 2012.

In Nederland heeft Bomann haar naamsbekendheid voornamelijk te danken nadat ze doorbrak met haar boeken uit de De vrouwen van de Leeuwenhof-reeks waarvan ze binnen een jaar tijd meer dan 140.000 exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Der Schattengeist (2001)
  • Der Traum des Satyrs (2001)
  • Die Spionin (2008)
  • Verrückt nach Mark (2008)
  • Der Pfad der roten Träume (2009)
  • Sturmsegel (2010)
  • Das Krähenweib (2010)
  • Der…Lees verder op Wikipedia

Suggesties